Oppgaveskriving!

Heisann

Ja du leste riktig, selv på bibelskolen har vi oppgaveskriving. Nå sitter alle studentene her og skriver oppgave som skal leveres i morgen.

Oppgava går ut på å analysere en bibeltekst, og jeg tør innrømme at det er verken den enkleste eller mest spennende oppgava jeg har skreve mine 14 år på skole. Jaja vi må vel bare gjennom det også. det er tross alt noe av det siste vi gjør her før vi pakker bagen og reiser til Israel <3 og det er den eneste oppgava vi har så det er bare å holde ut!

Godt å ha litt is til motivasjon på en slik dag.

Har også vert og tatt vaksine til klasseturen til Bali i april, så verker i armen og stor blåveis av sprøyta. Tanken på at jeg må ta en til om en måne er ikke akkurat den kjekkeste, men skal jeg være med så må vaksinen på plass først.

Gleder meg veldig til å komme ned til et varmere land enn kalde Norge. (Kanskje jeg endelig har en sjangse for å bli brun :P)

Er det noen som skal til varmen i høst/vinter? Fortell da vel <3

Men jeg får gå tilbake til å skrive oppgave så jeg slipper å skrive alt jeg kan rett før innleveringsfristen :P

Margrethe <3

#Skole #Oppgave #Reise #Israel #Varme

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe

Margrethe

19, Kvinnherad

Hei <3 Jeg er en jente som liker å prøve nye ting. Går på Bibelskolen i Grimstad dette året på idretslinja, og kommer til å skrive litt om meg og det jeg gjør på. Kontakt meg gjerne på smilealways1@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits